Stiu, toata lumea a vazut filmul asta. Abia, acum, am avut oportunitatea sa il vad. Este genial – Al Pacino joaca un rol de Oscar. Filmul asta va ramane de referinta si peste mult timp. Aproape ca nu as spune ca este facut in 1983. Arata foarte bine aspiratia omului din zona saraca si nemultumirea umana in orice moment chiar si cand esti in varf sau atunci cand iti realizezi scopurile. Cel mai bine este sa il vedeti singuri – asta daca nu l-ati vazut. Scena cu drujba este terifianta. 
Nu sunt in masura sa va recomand filmul dar in opinia mea a fost si ramane un moment magic in istoria cinematografiei americane.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.