Toata lumea vorbeste despre topuri. Este si randul meu sa prezint un top al site-urilor romanesti. Acesta se bazeaza pe alexa.com. Pe mine ma intereseaza primele site-uri romanesti.

1. Trilulilu.ro – il cunoaste toata lumea. Cel mai accesat site din tara noastra. Are ceva probleme dar le va rezolva, cu siguranta.

2. Travian.ro – celebrul joc ce a ajuns a-si face reclama si in State.

3. Conquiztador – nu mai are accesarile de la inceput dar este inca in forma.

4. Acasa.ro – un director cu de toate: stire, vreme, diverse.

5. Cancan – celebrul datorita paparazilor sai si a multor subiecte controversate.

6. Filelist.ro – upload de fisiere.

7. Neogen.ro – nu stiu prea multe despre site asta pentru ca nu le folosesc serviciile. Ei spun ca sunt cea mai mare comunitate online din Romania – probabil ca asa este.

8. Ejobs.ro – site de searching pentru oferta si cererea de anagajari. Am avut si eu un profil la ei. Este realizat destul de bine. 

9. Clopotel.ro – portal dedicat copiilor. 

10. Gsp.ro – nu ar avea nevoie de o prezentare din partea mea. O cunoaste toata lumea – atat ziarul cat si site-ul.

Clasamentul este destul de interesant – am scos din context site-urile din afara – Trilulilu ocupa locul 8 la General si 1 pentru site-urile romanesti.  Ceea ce spune multe despre cat a crescut acest site de video-searching.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.