Arhiva-Orange

Filiala locală a Orange a făcut câteva numiri noi în echipa de top management. Interesant este că promovările s-au făcut din cadrul companiei. Și-au format personal și acum i-au dat responsabilități mai mari.

Toate detaliile sunt în comunicatul de presă:

Orange România încredinţează rolul de conducere a departamentelor Business to Business şi Sales & Distribution unor membri ai echipei cu o evoluţie profesională remarcabilă, care au contribuit la povestea de succes a companiei în România de peste 12 ani.

Florin Popa, care a ocupat până de curând poziţia de Sales & Distribution Director, a preluat funcţia de Business to Business Director. Florin este licenţiat în Economia şi dreptul afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. El s-a alăturat echipei Orange în anul 2001, din decembrie 2004 preluând funcţia de Regional Indirect Sales Manager pentru regiunea Muntenia. De aici, Florin a fost promovat ca Indirect Sales Manager, iar din 2007 a fost numit Sales & Distribution Director. Din acest rol a coordonat vânzările Orange România pentru segmentul rezidenţial şi pentru segmentul business (SOHO/SME), iar printre cele mai importante proiecte aflate în responsabilitatea sa au fost parteneriatul strategic cu Euro GSM, lansarea lanţului de francize Orange Store şi transformarea procesului de distribuţie din zona PrePay.

Funcţia de Sales & Distribution Director a fost preluată de Claudiu Dragomir. Absolvent al Facultăţii de Transporturi din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti, Claudiu este alături de echipa Orange din anul 1997. Doi ani mai târziu inaugura magazinul Orange din piaţa Universităţii, iar în 2003 i se încredinţa crearea şi conducerea echipei de vânzări dedicată clienţilor business (SOHO/SME). Cariera lui şi-a continuat ascensiunea, astfel că în perioada  2009 –  2013 a condus cu succes echipa de retail. Dintre proiectele importante coordonate de Claudiu în acest interval au fost implementarea unui nou design în reţeaua Orange shop şi dezvoltarea puternică în zona de servicii şi asistenţă, astfel încât clienţii să beneficieze de o experienţă completă.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.