Smartphone

Gama Allview se va îmbogăți cu un telefon Android ce va avea un preț de achiziție de sub 300 de lei. Va fi cel mai ieftin smartphone Android din țara noastră. Primele detalii despre acest telefon au fost aflate la lansarea P5 Quad de la MWC 2013.

Ar fi vorba de un smartphone de 3.5 inch, procesor single core la 1 GHz, 256 MB RAM, 512 MB ROM, slot pentru microSD, 3G, Wi-Fi. Va rula Android 2.3 Gingerbread.

Dispune de capace interschimbabile în mai multe culori. Sunt câteva elemente notabile: designul destul de ok pentru prețul afișat, display de 3.5 inch, procesor la 1 GHz. Rulează Android 2.3 Gingerbread, dar la această categorie de preț nu poți emite pretenții pentru 4.2 Jelly Bean.

Din sursele mele știu că debutul se va produce în săptămânile următoare, până la finele lui martie 2013. Am uitat să-i precizez numele – Allview A4All.

Sursa: Mobilissimo.ro

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.