Software

Săptămâna aceasta am aflat că serviciul de streaming Disney Plus se va lansa oficial în România în vara acestui an. Nu ştim încă data exactă, dar măcar avem un orizont de timp.

Ieri cei de la HBO au anunţat pe site-ul oficial că HBO Max se lansează oficial din 8 martie în mai multe ţări astfel: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia și Slovenia.

La scurt timp de la publicarea acestui anunţ, pagina sursă a fost ştearsă. Nu ştim încă de ce, eu văd două variante: fie confirmarea lansării a fost făcută prea devreme şi cineva va fi tras la răspundere, fie ceva s-a schimbat între timp şi lansarea va fi amânată.

Tind să cred că este prima variantă, mai ales că şi alte surse au indicat data de 8 martie.

Indiferent de data aleasă de HBO pentru HBO Max, pentru 2022 avem o certitudine: Disney Plus şi HBO Max se vor lansa oficial în România şi vor face concurenţă celor de la Netflix şi Amazon Prime Video.

Via: twitter.com/bunescu

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.