Software

În primăvara anului trecut Netflix anunţa lansarea secţiunii Play Something (Redă Ceva). Rolul acesteia este simplu: dacă nu eşti hotărât ce film sau serial să alegi, apeşi pe Play Something şi funcţia va alege în locul tău un titlu. Acesta nu este selectat random, ci pe baza istoricului tău de vizionare. Dacă nu eşti mulţumit de rezultatul primit, apeşi simplu pe Play Something Else şi primeşti altă recomandare.

Prin această secţiune Netflix vrea să ofere in instrument ajutător celor care pierd zeci de minute căutând un film sau serial.

De câteva zile această secţiune este disponibilă şi în profilurile dedicate copiilor. Denumirea a fost schimbată în Mistery Box, iar opţiunea poate fi găsită pe rândul unde sunt afişate titlurile favorite. Apăsând pe Mistery Box un copil va putea viziona conţinut nou recomandat pe baza istoricului său.

Sursa: netflix.com

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.