Unele dintre cele mai apreciate căști in-ear wireless sunt Apple AirPods Pro, Sony WF-1000XM3 și Huawei FreeBuds 3. Sennheiser a venit cu o variantă actualizată pentru Momentum True Wireless.

Sennheiser Momentum True Wireless 2 integrează funcția ANC (Active Noise Cancellation), autonomia crește de la 4 la 7 ore și bateria din carcasa oferă până la 28 ore de autonomie față de 12 ore la precedenta generație.

Spre comparație:

  • Sony WF-1000XM3 oferă 6 ore / 24 ore;
  • Apple AirPods Pro atinge 4.5 ore / 24 ore;

Alte funcții integrate de noile căști in-ear wireless de la Sennheiser: bluetooth 5.1, suport pentru codecurile aptX, AAC și SBC. Au certificare IPX4 în ce privește rezistența la contactul cu picăturile de apă. Pot fi controlate prin gesturi touch customizabile, dar și prin comenzi vocale.

Prețul aprox.: 300 dolari (probabil se transformă în euro când debutează în Europa, de prin aprilie).

Apropo, nu știu dacă vă amintiți, dar Sennheiser are o unitate de producție în România, la Brașov. A fost inaugurată în 2019.

Sursa: Sennheiser.com

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.