Software

Facebook are grijă ca WhatsApp să-și păstreze atractivitatea pentru generația tânără, iar una dintre funcțiile noi aflate în dezvoltare s-ar putea să le fie pe plac: mesaje care se șterg după o anumită perioadă de timp (1 oră, 1 zi, 1 săptămână, 1 lună, 1 an).

Această funcție a apărut în două ediții beta: 2.20.83 și 2.20.84.

Un cronometru este afișat în colțul mesajului. Nu au specificat când vom găsi funcția în versiunea stabilă, dar aș spune că avem un semn în ce privește o lansare în viitorul apropiat.

Este o funcție utilă pentru grupurile în care se adună conținut în ritm alert. Se ajunge ca spațiul ocupat de aplicație să fie de ordinul a sute de MB. Ștergerea mesajelor după un timp ajută în a optimiza modul în care funcționează un grup de WhatsApp.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: software
Tag-uri: whatsapp

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.