Software

Facebook are grijă ca WhatsApp să-și păstreze atractivitatea pentru generația tânără, iar una dintre funcțiile noi aflate în dezvoltare s-ar putea să le fie pe plac: mesaje care se șterg după o anumită perioadă de timp (1 oră, 1 zi, 1 săptămână, 1 lună, 1 an).

Această funcție a apărut în două ediții beta: 2.20.83 și 2.20.84.

Un cronometru este afișat în colțul mesajului. Nu au specificat când vom găsi funcția în versiunea stabilă, dar aș spune că avem un semn în ce privește o lansare în viitorul apropiat.

Este o funcție utilă pentru grupurile în care se adună conținut în ritm alert. Se ajunge ca spațiul ocupat de aplicație să fie de ordinul a sute de MB. Ștergerea mesajelor după un timp ajută în a optimiza modul în care funcționează un grup de WhatsApp.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: software
Tag-uri: whatsapp

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.