Software

Seria de smartphone-uri OnePlus 8T ar urma să fie lansată în toamna acestui an şi chiar dacă mai e ceva timp până atunci, iată că încep să apară deja primele informaţii cu caracter neoficial.

Smartphone-urile OnePlus vin cu aplicaţia Engineering Mode, iar în codul sursă al acesteia pe Android 11 Beta apare o menţiune legată de tehnologie 65W Super Warp Charge. Asta înseamnă că producătorul chinez testează pentru viitoarea serie OnePlus 8T tehnologia de încărcare rapidă la 65W.

Noutate nu este atât de mare, vorbim mai degrabă de o evoluţie firească. Oppo a lansat încă de anul trecut tehnologia 65W SuperVOOC Fast Charge 2.0 ce promite o încărcare de la 0 la 100% în doar 30 de minute pentru o baterie de 4000 mAh şi de la 0 la 27% în doar 5 minute pentru acelaşi acumulator. Cum cele două companii fac parte din grupul BBK Electronics, transferul de know-how în acest caz este simplu şi rapid.

În acelaşi cod sursă a fost descoperită şi o nouă versiune de culoare, Ice Blue. Vorbim probabil de un albastru deschis, ceva mai puţin strident decât actuala variantă Ultramarine Blue.

Sursa: xda-developers.com

Categorii: software

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.