Smartphone

Seria de smartphone-uri Xiaomi Redmi Note este cea mai de succes a producătorului chinez, Xiaomi reuşind să comercializeze peste 200 de milioane de unităţi de la lansarea sa în 2014.

Pentru că am intrat deja de câteva săptămâni în 2021, era de aşteptat ca Xiaomi să vină cu noutăţi despre viitoare generaţie, Xiaomi Redmi Note 10. Prin intermediul unui teaser aflăm că noua serie va fi lansată oficial pe 4 martie, zi în care vom avea parte de o prezentare globală.

Se pare că seria va fi formată în prima fază din două device-uri, Xiaomi Redmi Note 10 şi Xiaomi Redmi Note 10 Pro.

Varianta standard ar urma să beneficieze de un display IPS LCD cu rată de refresh de 120Hz şi rezoluţie FullHD+, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 732G, până la 6 GB RAM, până la 128 GB spaţiu de stocare, cameră foto cvadruplă cu senzor principal de 64 Megapixeli şi o baterie de 5000 mAh cu încărcare rapidă.

Modelul Pro va aduce un hardware mai potent, iar aici se zvoneşte procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 750G compatibil cu tehnologia 5G, până la 8 GB RAM, până la 256 GB spaţiu de stocare şi un ansamblu foto cu 5 senzori.

Momentan informaţiile sunt puţine, însă în următoarele zile vor apărea cu siguranţă detalii importante.

Sursa: fonearena.com