Telefoane Mobile

Huawei bate pasul pe loc în lumea telefoanelor inteligente, în 2021 abia dacă a lansat 2-3 modele şi acestea pentru China. Din păcate compania este limitată sever de restricţiile impuse de Statele Unite ale Americii, iar mai nou şi de criza globală de chip-uri.

În mod normal seria de smartphone-uri Huawei P50 trebuia să fie de ceva timp în magazine, însă aceasta a tot fost amânată de oficialii chinezi pe fondul problemelor de aprovizionare cu componente hardware.

Cele mai noi surse din China susţin că Huawei a luat decizia finală de a lansa seria Huawei P50 în luna iunie şi chiar dacă aceasta va fi formată din trei smartphone-uri (Huawei P50, Huawei P50 Pro şi Huawei P50 Pro Plus), numărul redus de unităţi produse va face ca seria să fie una limitată (sursele susţin o producţie totală de până la 1 milion de unităţi).

Vorbim de o cantitate infimă de telefoane, tocmai de aceea s-ar putea ca două din cele trei modele să fie destinate strict pieţei chineze, iar cel de-al treilea să fie promovat punctual şi în alte regiuni ca ediţie limitată.

O altă noutate pentru Huawei P50 este că toate device-urile vor veni fără încărcător în cutia de retail. Aşa cum am menţionat într-un articol anterior, Huawei justifică lipsa acestui accesoriu prin penuria de chip-uri necesare tehnologilor de încărcare rapidă a bateriilor.

Pare destul de clar că Huawei lansează aceste smartphone-uri doar pentru a arăta lumii ce-ar fi fost dacă…

Sursa: gizchina.com

Categorii: huawei

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.