Smartphone

Apple pare că a reuşit să rezolve problemele de producţie apărute în vara acestui an (restricţiile COVID-19, livrările blocate din Taiwan către China etc.) şi merge mai departe în grafic cu evenimentul de lansare a seriei iPhone 14.

Chiar dacă neoficial, mai toată lumea apropiată Apple sugerează că seria iPhone 14 va fi lansată pe data de 7 septembrie, urmând ca disponibilitatea comercială să fie realizată în valuri (în stilul clasic Apple). Primul val va începe pe 16 septembrie, al doilea val pe 23 septembrie (aici se pare că este prinsă şi România), iar al treilea val din 30 septembrie.

Seria va fi formată din patru modele: două cu ecran de 6.1 inci şi două cu ecran de 6.7 inci. La nivel de denumiri vom avea iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Max şi iPhone 14 Pro Max. Interesant este că cele mai noi surse sugerează şi prezenţa unui iPhone 14 Mini, însă în acest caz sunt trei variante: fie informaţiile nu se vor confirma, fie iPhone 14 Mini va fi al cincilea model al seriei, fie îl va înlocui pe iPhone 14 Max şi vor rămâne patru. Rămâne de văzut.

În altă ordine de idei, ca final de articol, Apple vrea să integreze reclame în Apple Maps. Cel mai probabil din 2023 utilizatorii acestei aplicaţii vor descoperi diverse bannere în zona de căutare.

Sursa: gsmarena.com