Smartphone

Nothing Phone (1) este primul smartphone al start-up-ului Nothing, companie care are un început îndrăzneţ. Chiar dacă nu avem încă informaţii oficiale, s-ar părea că Nothing a reuşit să vândă câteva sute de mii de unităţi din Nothing Phone (1) şi nu mare ne-ar fi mirarea ca până la sfârşitul anului să comercializeze peste 1 milion de device-uri.

Producătorul a promis trei actualizări majore software pentru acest smartphone, însă nu şi rapide. Dacă iniţial ne-am gândit că Nothing Phone (1) va trece la Android 13 anul acesta, lucrurile nu stau deloc aşa. Reprezentanţii companiei au confirmat că trecerea la cea mai nouă iteraţie Android se va face undeva în prima jumătate a anului 2023, adică undeva în intervalul ianuarie – iunie.

Dacă ar fi să fim raţionali, mai bine un update întârziat, dar bine făcut, decât unul rapid care să arate bine în presă, dar cu probleme, bug-uri şi muuuulţi nervi. Până la urmă vorbim totuşi de o mână de oameni care lucrează la Nothing, nu mii sau chiar zeci de mii precum au alţi giganţi din domeniu.

Nothing Phone (1) poate fi comandat şi în România, iar preţurile pornesc de pe la 2400 lei. Să nu vă bazaţi încă pe review-urile utilizatorilor ce deţin deja acest device, momentan acestea sunt puţine şi limitate.

Sursa: androidauthority.com