Software

Vânarea site-urilor ce oferă filme și seriale în mod ilegal pare că a pornit și în țara noastră. Serialepenet.ro redirectează către o pagină ce afițează mesajul de mai jos. 

Serialepenet-ro-blocat

Am crezut că este o glumă, dar se pare că sechestrul chiar a fost pus de către Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Justiție și Casație. Rotld a blocat opțiunile de transfer, modificare și ștergere a domeniului.

Name serverele redirectează către un domeniu ce aparține Ministerului Public. Se pare că este o operațiune mai amplă, fiind blocate și alte site-uri: steroizii.ro, top-teleshop.ro, vandsteroizi.ro, crystalglamour.ro. Modalitatea în care Parchetul a acționat amintește de FBI și procedurile sale.

Aștept mai multe detalii oficiale.

Update: Hotnews – 42 de site-uri sunt în aceeași situație.

Update 2: Mediafax – Acțiunea Parchetului în cazul SerialePeNet.ro se coroborează cu perchezițiile făcute în urmă cu câteva zile la mai multe adrese din județul Mureș.

Sursa: Worldit.info

Categorii: software

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.