gAuto

Serviciul de ridesharing Bolt continuă dezvoltarea în România şi ajunge într-un nou oraş important din ţara noastră. Începând cu această săptămână maşinile Bolt circulă şi pe străzile din Satu Mare.

Prețul curselor Bolt din Satu Mare începe de la 10 lei, iar în luna noiembrie, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%.

Adrian Zodie, Senior Operations Manager, Bolt România, a declarat: „Bolt este liderul pieței de transport la cerere din România, fiind prezent acum în 29 de orașe majore din țară, iar cu lansarea de la Satu Mare vrem să consolidăm această poziție. Acest efort se încadrează în misiunea noastră de a oferi opțiuni de transport alternativ accesibil, sigur și sustenabil pentru cât mai mulți utilizatori la nivel național.”

Serviciile de transport la cerere pot fi accesate cu ușurință în Satu Mare prin instalarea aplicației Bolt din Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. De asemenea, companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajaților prin intermediul serviciului Bolt Business. Acesta asigură o gestionare centralizată a costurilor și o raportare financiară

Lansarea serviciului de transport la cerere în Satu Mare este și o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate să colaboreze cu Bolt se pot înscrie contactând direct compania pe email, la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informate despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească și procedurile pe care trebuie să le urmeze pentru a deveni șoferi parteneri Bolt.