Software

Toate se scumpesc, totul merge în sus, mai puţin crema de brânză. Da, este cam singurul produs pe care îl cumpăr regulat şi la care am văzut scăderi de preţ în ultimele luni. Nu mari, cam de 50 de bani, dar este un minus şi nu un plus.

Revenind la subiectul articolului şi serviciul de streaming video SkyShowtime se scumpeşte din 23 aprilie. Informaţia nu este nouă, v-am scris despre acest aspect şi prin februarie, însă acum vin în atenţia voastră cu o ultimă promoţie înainte de implementarea noilor preţuri.

Dacă vreţi doar să testaţi SkyShowtime pentru o perioadă mai lungă de timp, puteţi să vă abonaţi pentru o perioadă de 6 luni cu o reducere de 33%. Pentru cele 6 luni plătiţi 15.50 euro, adică aproximativ 2.59 euro / lună. După cele 6 luni, abonamentul se va reînnoi automat cu noul preț standard (asta dacă nu îl anulaţi între timp).

Această ofertă vine în completarea costului standard lunar de 3.99 euro / lună şi a celui anual de 30.99 euro / an.

Ce se schimbă din 23 aprilie ?

  • actualul abonament standard de 3.99 euro se scumpeşte la 5.99 euro (+50%) şi se va numi comercial Standard Plus;
  • apare abonamentul cu reclame ce va costa 3.99 euro şi se va numi comercial Standard;
  • actualul abonament anual standard de 30.99 euro se scumpeşte la 46.99 euro (+51%) şi se va numi comercial Standard Plus;
  • apare abonamentul anual cu reclame ce va costa 30.99 euro şi se va numi comercial Standard.

Platforma SkyShowtime este disponibilă direct pentru consumatori prin intermediul site-ului www.skyshowtime.com și prin aplicația SkyShowtime disponibilă pentru Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google TV și LG TV.