Software

Se întâmplă să mai am cunoștințe ce folosesc căsuța de mail a Yahoo!, iar de-a lungul timpului am convins câteva persoane să treacă pe Gmail (mi se pare a fi cea mai bună variantă, suport în limba română, securitate, oportunități oferite – Android, YouTube, Google Docs etc). 

Personal, nu mai folosesc mailul Yahoo! din 2006 – 2007. Interfața era de toată jena, spamul nu era filtrat de niciun fel șamd.

În urmă cu câteva luni, Yahoo! a confirmat că peste 500 de milioane de conturi au fost compromise de către hackeri. Totul a început când un hacker s-a oferit să vândă 200 de milioane de nume de utilizator, parole și date de naștere pentru o sumă infimă – 2000 de dolari.

Yahoo! face un update cu o informație care ar trebui să facă orice utilizator al serviciului lor de mail să migreze instant pe alte platforme – în august 2013, peste 1 miliard de conturi ar fi fost hack-uite. Nu înțeleg de ce abia în 2016 oferă detalii în acest sens. Prin datele furate: nume, adresă de mail, număr de telefon, data nașterii, întrebările de securitate etc.

Dacă ești utilizator de Yahoo! Mail migrează pe altă platformă. Este cel mai bun sfat pe care ți-l pot da.

Sursa: Yahoo.com

Categorii: software

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.