Software

Se întâmplă să mai am cunoștințe ce folosesc căsuța de mail a Yahoo!, iar de-a lungul timpului am convins câteva persoane să treacă pe Gmail (mi se pare a fi cea mai bună variantă, suport în limba română, securitate, oportunități oferite – Android, YouTube, Google Docs etc). 

Personal, nu mai folosesc mailul Yahoo! din 2006 – 2007. Interfața era de toată jena, spamul nu era filtrat de niciun fel șamd.

În urmă cu câteva luni, Yahoo! a confirmat că peste 500 de milioane de conturi au fost compromise de către hackeri. Totul a început când un hacker s-a oferit să vândă 200 de milioane de nume de utilizator, parole și date de naștere pentru o sumă infimă – 2000 de dolari.

Yahoo! face un update cu o informație care ar trebui să facă orice utilizator al serviciului lor de mail să migreze instant pe alte platforme – în august 2013, peste 1 miliard de conturi ar fi fost hack-uite. Nu înțeleg de ce abia în 2016 oferă detalii în acest sens. Prin datele furate: nume, adresă de mail, număr de telefon, data nașterii, întrebările de securitate etc.

Dacă ești utilizator de Yahoo! Mail migrează pe altă platformă. Este cel mai bun sfat pe care ți-l pot da.

Sursa: Yahoo.com

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.