Diverse

Sharkoon își adaugă o tastatură mecanică în portofoliu. Se numește Skiller MECH SGK1 și costă 59.90 euro, iar cum produsele Sharkoon le găsiți și în magazinele online românești mă aștept ca și tastatura în cauza să fie listată cât de curând. 

Specificații Sharkoon Skiller MECH SGK1;

  • tastatură mecanică iluminată în alb, reglare a intensității la 20%, 40%, 60%, 80%, 100% sau off;
  • WASD cu reglaje diferențiate – switch-uri Kailh pe roșuș, albastru și maro;
  • rezistență la minim 50 de milioane de apăsări ale tastatei;
  • dimensiuni de 458 x 220 x 44 mm și zonă în care-ți poți pune mâinile integrată, cântărește 1.32 kg cu cablul din pachet;
  • memorie de 16 kB pentru setările personalizabile și diferitele profile de gaming, conexiunea USB și lungime a cablului de 1.8 metri;
  • carcasă ranforsată cu aluminiu.

Nu sunt specialist în ce privește tastaturile mecanice, dovada că eu folosesc o tastatură Apple cu fir. Am rămas pe tastatura Apple după ce am folosit MacBook Air pentru 1 an de zile, iar ținând cont că eu scriu și nu mă joc, mi s-a părut perfectă.

Observ că prețul adus de Sharkoon este relativ mic, nu prea găsești tastaturi mecanice de gaming sub 250 – 300 lei. Modelul lor pare a oferi destule pentru cei 270 lei. Ați fi interesați de un review la un accesoriu de gen?

Galerie de imagini cu tastatura mecanică Sharkoon Skiller MECH SGK1

Categorii: alte-gadgeturi

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.