Apple

Conform unor surse din lumea jailbreak,  se pare că Apple testează noul servciu vocal Siri pentru a-l face compatibil şi cu iPhone 4. Este vorba de o versiune modificată a iOS 5 prin care posesorii de iPhone 4 vor putea avea Siri oficial şi fără jailbreak.

Jailbreaknation susţine că Apple testează Siri pe iPhone 4 ceea ce ar însemna că serviciul va putea funcţiona la parametri normali, ba mai mult ar fi funcţional şi pentru iPod Touch 4G.  AppAdvice vine să confirme zvonul şi spune că ar fi legitim ca Apple să se gândească la această posibilitate pe care ar trebui să o ofere şi posesorilor de iPhone 4.

Faptul că s-au ocupat de asta după lansarea iPhone 4S şi chiar au lăsat angajaţii să folosească serviciul în teste chiar şi în afara campusului arată că există şanse c acest lucru să devină realtitate. Da, Apple a terminat testele şi acum a retras opţiunea de la angajaţi pentru a minimiza şansele unei “scurgeri”.

Totuşi, pentru că nu este încă ceva sigur este loc de adus păreri,  previziuni şi impresii despre acest lucru. Mai exact: crezi că Apple va aduce Siri şi pe iPhone 4?

sursa: techtosh.com