Browsere

Ultima versiune de Firefox urmează să fie lansată oficial mâine, la 8 noiembrie, însă cei nerăbdători o pot avea chiar de zi prin FTP-ul serverelor Mozzila.

Cea mai mare schimbare cu care vine noul update este legată de felul în care browserul va interacţiona cu add-on-urile care vor fi dezactivate din start oferind utilizatorului o singură fereastră de atenţionare pentru upgrade-ul acestora. Un alt lucru nou este integrarea cu twitter, serviciu care va apărea în bara de search. De asemenea browserul de la Mozzila este îmbunătăţit şi în ceea ce priveşte performanţa şi stabilitatea.

Mâine este ziua lansării oficiale când utilizatorii vor primi updatul în mod automat, însă Mozzila a pus la dispoziţie încă de azi posibilitatea de download prin FTP. O puteţi folosi accesând acest link.

sursa: technobolt.com

 

 

Categorii: browsere
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.