Hardware

Atunci când ai posibilitatea de a cumpăra cu nici 250 euro un sistem desktop DDR4, cu 4 GB RAM, ar trebui să arunci o privire pe ofertă. Cu atât mai mult cu cât e o promoție ce oferă o reducere de 300 lei.

Sistemul desktop Powered by ASUS MEDIA V2 Intel Pentium G4500 aduce în același ambalaj, calitatea componentelor Asus și candoarea vremurilor în care erai cel mai tare din bloc dacă aveai un calculator.

Desigur, pe atunci, oamenii nu foloseau des cuvinte precum “sistem desktop”, însă aveau un simț aparte in privința viitorului tehnologiei.

Românii au format dintotdeauna o comunitate care și-a imaginat o viață mai bună decât este ea în realitate. Astăzi, acest desktop îți oferă o placa video integrată – Intel HD Graphics 530, iar procesorul Intel Pentium G4500 Dual – Core, cu o frecvență de 3.5 Ghz este precum o ieșire la un Cico pentru a o impresiona pe colega de bancă.

Hard diskul de 500 GB are o viteză de 7200 rotații pe minut, cu o interfață SATA.

Sursa de 500 W și carcasa RPC AA500BE reprezintă acea parte în care tu te prefaci interesat de ceea ce îți povestește, în timp ce te gândești la cu totul altceva.

Dar ce te faci atunci cand prietenii te iau la misto ca ai inceput sa ii acorzi ei o mare parte din timpul tau liber? Cum te vei revansa fata de ei? Pentru asta, ai pe ITGalaxy.ro un sistem desktop Powered by ASUS PRIMAL GAMING V2 Intel Core i5-7600.

8 GB de RAM sunt inclusi pentru ca tu sa iti pastrezi imaginea durului in cercul tau de prieteni si sa le arati ca poti face fata cam in toate activitatile posibile.

Cum adica sa te marginalizeze gamerii tai pe motiv ca ai succes la fete? Pai cu o placa video Asus nVidia GeForce GTX 1050 Ti STRIX GAMING OC 4 GB DDR5 128 bit si un procesor Quad – Core, cu un nucleu Kaby Lake si cu un cache de 6144 KB, le arati ca diferenta consta in detalii.

Ai un HDD de 1000 GB, cu o viteza de 7200 rotatii pe minut, interfata fiind SATA III, asa ca nu iti bate capul in privinta vorbelor. Faptele au facut diferenta inca din vremurile in care un Pentium III era vedeta cartierului si pana in zilele noastre.

Sistemele desktop Powered by ASUS se livreaza din stoc, prin curier rapid si beneficiaza de garantie 36 de luni.

Powered by ASUS se livreaza alaturi de un card VIP cadou ITGalaxy, prin intermediul caruia clientii beneficiaza de serviciul de mentenanta timp de 3 ani. Astfel, un abonament de mentenanta te va scapa de grija problemelor.

Mai mult decat atat, ITGalaxy.ro ofera posibilitatea de a returna produsul in termen de 14 zile, in cazul in care nu este pe placul tau sau nu este conform asteptarilor tale,  chiar daca performantele Powered by ASUS fac din aceste sisteme desktop o alegere mai mult decat sigura.

Te intereseaza un sistem desktop anume? Esti in cautarea unor componente PC de calitate? Parteneriatul dintre ITGalaxy.ro si Asus iti asigura aceste lucruri. Iar daca vrei sa asamblam pentru tine un sistem anume si vrei sa iti facem o oferta buna in acest sens, e suficient sa ne cauti.