Diverse

Săptămâna trecută s-a închis o pagină de istorie a internetului din România. Reprezentanţii ComputerGames.ro au anunţat pe contul oficial de Facebook că “site-ul de ştiri, articole şi review-uri de gaming ComputerGames.ro îşi va înceta activitatea”. Au existat şi clasicele mulţumiri pentru întreg sprijinul acordat site-ului, însă acestea parcă transmiteau şi regretele timpului trecut.

Din păcate nici forumul nu va avea o istorie mai lungă, acesta urmând a se închide pe 20 mai. Chiar dacă nu am mai intrat de ani buni pe site sau forum (deci nu am contribuit cu nimic la salvarea lor), trebuie să recunosc că revista Computer Games a fost printre primele citite de mine, iar forumul era printre favoritele mele în urmă cu ceva timp, alături de Softpedia.

Fondatorul ComputerGames.ro, Silviu Stroe, a declarat că site-ul a fost închis pentru că nu mai era rentabil, dar şi din cauza noilor norme de protecţie a datelor cu caracter personal.

Computer Games a scris o mică pagină de istorie pentru gamingul din România, însă timpul nu iartă.

Sursa: mediafax.ro

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.