Android

De câte ori nu am avut nevoie să știm cel puțin aproximativ cât măsoară un perete sau un obiect mobilier. Probabil că de atâtea ori nu am avut la îndemână o ruletă sau vreun alt instrument de măsurat. Cu această aplicație poți fi sigur că ai mereu la îndemână ceva de măsurat și ceva sigur.

[qr]https://market.android.com/details?id=kr.sira.measure#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwia3Iuc2lyYS5tZWFzdXJlIl0.[/qr]

Smart Measure este o aplicație utilă mai ales atunci când ai nevoie să cunoști distanțele exacte dintre locul în care ești și un alt punct. Folosirea ei nu este așa de grea cum ar părea. Distanța de la telefon la un obiect este măsurată automat, dar dacă vrei să măsori distanța între două puncte trebuie să setezi fiecare dintre cele două puncte. Tot ceea ce trebuie să faci este să ții telefonul în mână și să apeși butonul declanșator. Pentru o acuratețe mai mare poți calibra dispozitivul.

Această aplicație este dezvoltată de Smart Tools co. și are peste 3 milioane de downloadări în Android Market. Mai mult decât atât, aplicația suportă 12 limbi și are versiunea gratuită care este suficentă unui uz ocazional.

Iată un video care explică mai clar despre ce este vorba:

Puteți downloada această aplicație direct pe smatphone scanând codul afișat în acest articol. Dacă nu aveți o aplicație cititor de coduri de bare v-o recomandăm pe aceasta.