Smartphone

Smartphone-urile chinezești din categoria entry-level încearcă să iasă în evidență prin raportul preț / specificații, dar și prin designul adus la pachet. Este și cazul lui Bluboo D5. 

Bluboo D5 iese în evidență printr-un display de 5.5 inch cu aspect 18:9, rezoluție de 1280×640 pixeli și protecție adusă de Corning Gorilla Glass 4 (panel furnizat de către JDI, rezoluție atipică în universul Android).

Material de tip unboxing pentru D5 din partea producătorului:

În partea spate se află cititorul de amprentă, sub camera princopală și dublu LED flash-ul. În partea superioară se află jack-ul de 3.5 mm, portul microUSB se află la bază.

Vor fi două variante:

Bluboo D5 cu 3G, 2 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare;

Bluboo D5 Pro cu 4G, 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare.

Preț – sub 100 dolari. În pachet se va afla pe lângă smartphone și încărcător, cablu USB, husă de protecție din plastic transparent, folie de protecție pentru display, agrafă pentru slotul dedicat nanoSIM, certificat de garanție și manual de utilizare. Debutează în martie, iar mai multe detalii găsiți pe site-ul producătorului.

Update: Am pus borderless între ghilimele, pentru că el poate că-și dorește să fie cu laturi cât mai înguste în lateral și partea superioară, dar din unboxing observați că doar își dorește, nu și livrează. 

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.