După Samsung GALAXY Fold și Huawei Mate X este rândul unui alt smartphone pliabil să fie anunțat – Motorola RAZR intră în scenă pe 13 noiembrie.

Motorola a trimis invitațiile de presă pentru un eveniment organizat în Los Angeles.

Observați și logo-ul sub care se face anunțul, dar și smartphone-ul pliat în fundal. Soluția aleasă de Motorola s-ar putea să fie cea mai bună față de GALAXY Fold ce se pliază precum o carte sau Mate X ce pare îmbrăcat într-un ecran.

Motorola RAZR amintește puțin de vechiul dispozitiv, iar pliat ar trebui să fie ușor de strecurat în buzunar.

Ce specificații sunt amintite la bursa zvonurilor?

  • display AMOLED de 6.18 inch cu rezoluție 3040×1440 pixeli, aspect 19:9;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 710 dezvoltat pe 10nm, Adreno 616 GPU, 4 / 6 GB RAM, 64 / 128 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD;
  • Android 9 Pie;
  • 4G, Wi-Fi ac, bluetooth 5.0, NFC, jack de 3.5 mm;
  • 12 Megapixeli cu LED flash și înregistrare la 2160p cu 30 fps, cameră frontală de 8 Megapixeli;
  • baterie de 2730 mAh.

Preț estimat pentru Europa – 1500 euro.

Ce nu înțeleg?

De ce au ales specificații de mid-range pe un telefon ce ar trebui să fie premium dacă ne uităm la prețul afișat. Huawei Mate X și Samsung GALAXY Fold sunt cu câteva sute de euro mai scumpe, dar cu specificații de top.

Sursa: PocketNow.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.