eMAG listează mai multe smartphone-uri în etapa de precomandă. Culmea este că sunt modele din segmentul premium: ASUS ROG Phone 6, Huawei Mate Xs și Vivo X80 Pro.

1. ASUS ROG Phone 6; 👈🖱️

La 4999 lei îl descoperiți în echiparea cu 12 GB RAM și 256 GB stocare. Specificațiile complete le găsiți aici. ASUS a reușit prin divizia ROG să aibă un cuvânt de spus pe segmentul gaming și încearcă de câteva generații bune să replice succesul din segmentul notebook-uri etc și pe smartphone-uri. Iterația a 6-a este cea mai bine pusă la punct, dar am dubii în continuare că pentru a rula jocurile din Play Store ai neapărat nevoie de o armă pe calibrul lui ROG Phone 6.

2. Huawei Mate Xs 2; 👈🖱️

Este listat în echiparea cu 8 GB RAM și 512 GB stocare. Nu am idee de ce au făcut rabat la RAM, mai ales că prețul este uriaș. La 9999 lei este cel mai scump smartphone 4G din piață.

L-am văzut la Istanbul și l-am testat pentru câteva zile înainte să ajung la operația la spate. O să fac un fel de prime impresii / review. Știu că nu este un produs de volum și că nu sunt noutăți majore față de celelalte două generații. Pur și simplu, cel mai wow smartphone pliabil ca design și în același timp, cel mai puțin practic la utilizarea pe termen lung. Plasticul este plastic, nu mai spun și de lipsa serviciilor Google (am descoperit o aplicație numită Gspace ce emulează telefonul ca și cum ar fi GMS – P30 / P30 Pro și ai acces la Play Store etc, dar nu se compară cu accesul direct, oficial, suport și toate cele).

3. Vivo X80 Pro; 👈🖱️

Este noul meu smartphone de tip daily driver. Nu mi-a fost ușor să renunț la Galaxy Note20 Ultra, dar începuse să se pună praful pe el. Mă rog, forțez o exprimare. L-am folosit aproape 2 ani de zile în regim intensiv, iar Vivo X80 Pro l-am primit la review pentru 6 săptămâni și m-am mutat cu cățel și purcel în ograda companiei chineze. O să revin în această seară cu câteva zeci de imagini făcute cu acest smartphone, parteneriatul cu Zeiss chiar a fost pus în practică și pot spune că m-a impresionat în mod pozitiv. / ?

La 4999 lei îl găsiți în echiparea cu 12 GB RAM și 256 GB stocare. Cum vi se pare prețul?

Linkurile folosite mai sus sunt de afiliere și ne pot aduce până la 1% din prețul fara TVA al produsului comandat, fără să înregistrați un cost suplimentar. 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.