Telefoane Mobile

La începutul lunii aprilie am aflat ceea ce se zvonea de ceva timp: LG a închis divizia producătoare de smartphone-uri. Vestea plutea prin aer, LG Mobile fiind pe pierdere de ani buni (aceasta mergea pe minus de 23 de trimestre consecutive şi cu pierderi totale de aproximativ 4.5 miliarde de dolari).

Din păcate LG a lăsat în urmă şi ceva modele nelansate, iar aici aş reaminti LG Rollable (un smartphone rulabil tip concept) şi LG Velvet 2 Pro (urmaşul modelului LG Velvet). Se pare că aceste două device-uri au apucat să fie produse într-un număr limitat de unităţi, iar în contextul actual s-a luat decizia ca mare parte dintre ele să fie vândute angajaţilor LG din Coreea de Sud.

Cele mai multe unităţi sunt în cazul LG Velvet 2 Pro, acolo unde vorbim de un total de aproape 3000 de telefoane. Angajaţii interesaţi să le achiziţioneze vor putea cumpăra maxim 2 terminale / persoană la un preţ de 170 dolari / unitate. Device-urile nu vor primi actualizări şi vor avea o garanţie de 6 luni.

Pentru că interesul este destul de mare, managerii LG se gândesc să pună chiar şi o condiţie post-vânzare şi anume ca smartphone-urile să nu poată fi vândute o anumită perioadă de timp sau chiar deloc.

Cu siguranţă aceste device-uri vor ajunge peste ani să fie căutate de colecţionari.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: lg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.