Telefoane Mobile

TCL este compania chineză ce deține brandul Alcatel pe telefoane mobile și tablete. Alcatel Idol X+ urmează a fi prezentat oficial. Specificațiile vehiculate pentru Idol X+ fac referire la procesorul MediaTek octa-core MT6592 la 1.7 GHz, display FHD de 5 inch, cameră principală de 13 Megapixeli.

Pe un website din China a fost publicat un teaser ce precede lansarea lui Alcatel Idol X+, iar din imagine remarcați profilul unui smartwatch cât și o brățară inteligentă în stilul Fitbit Flex etc.

Ambițiile chinezilor sunt mari. Au câteva produse listate și în țara noastră. Orange San Remo și Orange Hiro sunt produse de către Alcatel și sunt la mare căutare pe plan local, dovadă și succesul de care se bucură review-urile celor două telefoane.

Sursa: Unwiredview.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.