Smartphone

Quechua este un brand cu care ați luat contact prin intermediul Decathlon. Împreună cu Archos au creat un smartphone rugged, rezistent la contactul cu apa, la praf și la zgârieturi. Prețul său se oprește la aprox. 230 euro.

Ce primești de la telefonul Quechua pentru 230 euro?

Telefonul integrează un CPU Qualcomm quad-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, cameră de 5 Megapixeli, 4 GB spațiu de stocare, slot pentru microSD, microUSB, display de 5 inch. Se promite un display lizibil și în contact cu razele puternice ale soarelui.

S-a optat pentru o baterie generoasă de 3500 mAh. Rulează Android 4.1 Jelly Bean. Sunt adăugate aplicații dedicate pentru turism, parcuri naționale, stațiuni de schi etc Este un smartphone gândit pentru cei care fac drumeții, sport.

Debutează de săptămâna viitoare în Franța și mă aștept să-l găsim importat până la final de 2013 și în țara noastră.

quechua-phone

Sursa: Linformaticien.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.