smartwatch de lux TAG Heuer Accesorii inteligente

TAG Heuer este unul dintre cei mai cunoscuți producători elvețieni de ceasuri de lux, ce și-a început activitatea încă din anul 1860. Această companie își unește eforturile cu Google și Intel în vederea creării primului smartwatch de lux.

Singurele informații ce ne-au fost puse la dispoziție până acum se referă doar la sistemul de operare pe care se va baza noul smartwatch de lux. Acesta este Android Wear și va fi elementul principal cu care contribuie cei de la Google în dezvoltarea produsului.

Probabil designul și procesul de manufacturare vor fi realizate de către TAG Heuer, iar componentele interne vor fi furnizate de către cei de la Intel.

Alăturarea giganților din Silicon Valley, California și a producătorului exclusivist de ceasuri din La Chaux-de-Fonds, Elveția nu poate aduce pe piață decât un produs de top.

Colaborarea a fost anunțată oficial în cadrul Baselworld, în timpul unei conferințe de presă la standul TAG Heuer. Aici, CEO-ul companiei elvețiene, Jean-Claude Biver. a declarat: “Industria producătoare de ceasuri elvețiene și Silicon Valley reprezintă o combinație de inovație tehnologică și credibilitate din domeniul producției de ceasuri. Colaborarea noastră formează un parteneriat de tip win-win. Potențialul colaborării dintre cele trei companii este enorm”.

Așteptăm cu interes detalii proaspete referitoare la noul smartwatch de lux, cu toate că prețul acestuia s-ar putea să ne facă să putem doar visa la un astfel de gadget.

Credit foto: TrustedReviews.com