Ericsson Connected Vehicle Cloud Diverse

Ericsson Connected Vehicle Cloud reprezintă o platformă de mașini conectate. Ea ajută să conecteze vehiculele și ocupanții lor cu producătorii auto, dealeri auto, autorități de trafic, operatori mobili, service-uri, furnizori de conținut și media.

Toate părțile implicate în ecosistemul auto și tehnologic pot ajunge la șoferi și pasageri în noi moduri, transformând experiența de condus, îmbunătățind siguranța pe drum și oferind noi oportunități de business. Ericsson Connected Vehicle Cloud conectează deja sute de mii de autoturisme Volvo din Europa, China și America.

Vehiculele ce utilizează această platformă beneficiază de informații în timp real de la toți cei conectați. Astfel, dacă sunt depistate, de exemplu, probleme tehnice la mașină, veți fi îndrumați către cea mai apropiată unitate de service ce poate remedia defecțiunea. Informații sau promoții curente ale producătorului auto sau ale dealerului sunt, de asemenea, ușor accesibile. Anumiți asigurători sunt și ei conectați la Ericsson Connected Vehicle Cloud și vă aduc cele mai bune oferte direct în centrala multimedia din mașină.

Mai sus am dat decât câteva exemple despre ceea ce înseamnă Ericsson Connected Vehicle Cloud. Posibilitățile vor deveni pe viitor mai extinse și asta mai ales prin implicarea dezvoltatorilor de aplicații. Practic, mașina personală sau cele din flotele companiilor vor face parte dintr-un ecosistem tot timpul conectat la cele mai importante informații.

Toate beneficiile aduse de Ericsson Connected Vehicle Cloud au fost recunoscute de către GSMA (Groupe Speciale Mobile Association), asociație a operatorilor mobili din întreaga lume, care le-a acordat un premiu internațional – Global Mobile Award 2015. Acesta onorează excelența și inovația din industria mobilă, iar Ericsson Connected Vehicle Cloud a fost câștigător al categoriei de inovație în domeniul auto.

Ericsson Connected Vehicle Cloud

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: cloudericsson
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.