Accesorii inteligente

Fitbit Versa 2 este un smartwatch ce se anunţă elegant, util şi avantajos ca preţ. Ceasul urmează să fie lansat oficial pe 25 august, însă acesta a apărut deja în câteva imagini detaliate.

Noul smartwatch Fitbit ar urma să dispună de un ecran OLED pătrăţos protejat cu sticlă curbată 2.5D şi cu funcţie Always On Display, va integra un senzor SpO2 pentru estimarea nivelului de oxigen din sânge şi va include peste 15 moduri de exerciţii.

Fitbit Versa 2 va integra şi asistentul virtual Amazon Alexa, astfel că utilizatorii vor putea da comenzi vocale cu aplicabilitate inclusiv pentru device-urile inteligente conectate cu smartwatch-ul (de exemplu se va putea deschide aparatul de aer condiţionat sau se vor putea închide / deschide becurile în casă).

Ceasul va include un spaţiu de stocare suficient pentru salvarea a peste 300 de melodii mp3 ce vor putea fi redate în căşti prin conectivitate bluetooth şi va oferi o autonomie de până la 4 zile.

Preţul de plecare pentru Fitbit Versa 2 ar urma să fie de 199 dolari, iar primele livrări nu vor fi făcute mai devreme de 15 septembrie.

Sursa: gsmarena.com