Accesorii inteligente

Adevărul este că Huawei Watch Buds chiar este un smartwatch ingenios, unul pe care sunt sigur că îl vor dori destul de mulţi pasionaţi.

Acest ceas este primul din portofoliul producătorului chinez ce vine cu o pereche de căşti wireless TWS încorporate. Huawei numeşte conceptul Flip Cover. La nevoie ecranul ceasului se deschide uşor prin ridicare cu ajutorul unui singur deget, iar în interior căştile sunt fixate cu ajutorul unor magneţi. Interesant este că sistemul de prindere permite introducerea în ceas din orice direcţie, căştile fixându-se perfect de fiecare dată.

Huawei Watch Buds este un smartwatch premium, unul ce dispune de un corp din oţel inoxidabil prelucrat la 1300 grade Celsius, display AMOLED de 1.43 inci, certificare IP54, senzori pentru puls, pentru gradul de oxigenare a sângelui, pentru lumina ambientală şi chiar EKG, încărcare wireless, GPS şi NFC.

Căştile la rândul lor par a fi unele de bună calitate, acestea având un acumulator de 30 mAh ce promite o autonomie de până la 4 ore fără ANC şi de până la 3 ore cu ANC activ şi încărcare wireless rapidă.

Huawei Watch Buds va fi lansat oficial în România pe 21 februarie, iar preţul eu îl estimez la 1999 lei (în Europa este 500 de euro). Dacă acest smartwatch 2 în 1 vă face cu ochiul, aflaţi că dacă vă abonaţi la newsletter-ul consumer.huawei.com până pe 20 februarie, primiţi automat un voucher de 300 lei pentru achiziţia ceasului.