Retelistica

Vodafone România a lansat o campanie interesantă pentru segmentul cartelelor preplătite, una care promite că la fiecare încărcare a unei cartele cu minim 6 euro, utilizatorul primeşte banii înapoi. Campania se numeşte comercial “Cartela Banii Înapoi”, iar dacă încărcarea se face din aplicaţia My Vodafone, suma returnată se dublează.

Banii primiţi înapoi se strâng în contul utilizatorului din aplicaţia My Vodafone, iar acesta are posibilitatea de a genera vouchere la pragurile 10, 20, 30, 40 şi 50 de euro. Cu aceste vouchere el poate cumpăra diverse gadget-uri şi articole promoţionale, dar poate da şi un avans la achiziţia unui telefon, televizor, consolă sau smartwatch.

Reîncărcările mai mici de 6 euro nu sunt eligibile pentru program, voucherele nu se pot cumula şi au o valabilitate de 30 de zile de la generare.

Să luăm un exemplu: Un utilizator face două reîncărcări, una de 6 euro şi una de 7 euro. În contul său My Vodafone acesta va acumula un total de 13 euro (dacă reîncărcarea se face direct din aplicaţie suma se dublează şi ajunge astfel la 26 euro). În acest moment el poate genera un voucher de 10 euro (sau unul de 20 euro în cazul dublării) cu care poate achiziţiona din Cartela Shop o umbrelă, o baterie externă de 10.000 mAh sau un rucsac (fiecare are o valoare de 10 euro). Dacă de exemplu vrea un Apple Watch, acesta îl va costa 341.99 euro preţul standard – 10 / 20 euro voucherul.

„Ne dorim ca utilizatorii de cartelă preplătită ai Vodafone să se bucure cât mai mult de calitatea rețelei noastre GigaNetwork 5G. Le punem, astfel, la dispoziție un produs nou pe piață care le aduce un beneficiu garantat la fiecare reîncărcare, returnându-le banii în contul My Vodafone sub forma de vouchere și oferindu-le astfel posibilitatea de a achiziționa telefoane și gadgeturi la alegere din Cartela Shop”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Mai multe detalii despre campanie găsiţi pe vodafone.ro/cartela-shop.