Diverse

Telekom România anunță disponibilitatea Trio SIM-ului 4G. Când am citit titlul comunicatului de presă am crezut că Telekom importă vreun telefon cu trei sloturi SIM în țara noastră (“Telekom aduce în România, în exclusivitate, Trio SIM-ul“).

De fapt este vorba de o cartelă SIM preconfigurată ce se adaptează ușor în funcție de tipul cartelei suportată de telefonul mobil. S-ar putea să vă amintiți un articol mai vechi în care puneam problema unei standardizării în domeniu.

Mai multe detalii în imagini:

Mă bucur să văd că astfel te alegi cu un adaptor ad-hoc de la nanoSIM la microSIM sau de la microSIM la SIM normal. Mai ales pentru cei care schimbă cartelele destul de des. Și în contextul în care nanoSIM-ul a început a fi inclus și în telefoanele Android (Apple a dat startul cu iPhone-ul său de acum câteva generații).

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.