Audio

Sonos nu este (încă) unul dintre marile nume ale industriei audio, dar, după ce am testat modelul Five pot spune că este pe drumul cel bun în a convinge din ce în ce mai mulți pasionați.

Vă scriu astăzi despre noua generație a soundbar-ului Beam întrucât l-am primit deja pentru review și aș vrea să avem o bază de plecare înaite de prezentarea explicită :) .

Sonos Beam (Gen 2) adoptă un design minimalist și vine în două culori – negru și alb. Dacă la exterior nu vrea să impresioneze neapărat, înăuntru acest soundbar integrează multă tehnologie și piese de calitate.

Comenzile fizice sunt reprezentate de câteva butoane capacitive pe partea superioară, însă mult mai ușor este să accesezi funcțiile prin intermediul aplicației Sonos. Totodată, Beam (Gen 2) vine cu suport nativ pentru Google Assistant și Alexa.

Pe partea de conectivitate există Wi-Fi b/g/n/ac, cu benzi de 2.4 și 5 GHz, avem și port ethernet LAN 10/100 Mbps, precum și un HDMI cu suport eARC.

Partea audio este acoperită de nu mai puțin de 5 amplificatoare digitale Class-D, câte unul pentru fiecare difuzor. Un tweeter amplasat în centru redă frecvențele înalte, în timp ce patru mid-woofere de formă eliptică se ocupă de frecvențele medii și joase. Pentru un bass cât mai pronunțat, există și trei radiatoare pasive.

Sunt mai multe de povestit despre Sonos Beam (Gen 2), dar păstrez detaliile pentru review. Mai adaug aici doar tehnologiile audio pe care acest soundbar le suportă: Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos (Dolby Digital Plus), Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Atmos (True HD)*, Multichannel PCM, Dolby Multichannel PCM.

Prețul recomandat pentru Sonos Beam (Gen 2) este de 499 Euro.

Categorii: audio
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.