SONOS Era 300 si Era 100 Audio

Am testat câteva produse audio de la SONOS și pot spune că am fost impresionat de fiecare dată de experiența oferită, per ansamblu. Este adevărat că nu vorbim despre gadgeturi ieftine, dar aproape niciodată nu poți avea calitate premium la cost de produse de duzină.

SONOS introduce comercial  la nivel global din 28 martie două noi boxe compacte, ce vor fi disponibile și în țara noastră la prețuri recomandate de 2.499 lei pentru Era 300, respectiv 1.399 lei pentru Era 100. Ambele boxe integrează mai multe difuzoare, folosesc tehnologii eficiente din punct de vedere energetic și se folosesc de materiale reciclate post-consum (PCR).

SONOS Era 300 dispune de șase drivere puternice care direcționează sunetul spre stânga, dreapta, înainte și în sus, oferind o experiență audio certificată Dolby Atmos. Mai mult, Era 300 este prima boxă de la Sonos care oferă un sunet surround pe mai multe canale, atunci când este utilizată ca satelit pentru un sistem home theater. Pot fi asociate două boxe cu unul dintre soundbar-urile Arc sau Beam (Gen 2),
pentru a crea o experiență Dolby Atmos și mai profundă.

SONOS Era 300

Structură internă extrem de complexă pentru boxa SONOS Era 300.

Era 300 propune un design elegant tip clepsidră și poate fi integrată cu succes în orice spațiu din casă.

Era 100 este succesorul modelului SONOS One, față de care este doar puțin mai mare. Vine cu hardware și software complet nou și integrează 3 drivere.

SONOS Era 100

Cele trei difuzoare sunt poziționate inteligent spre a distribui un sunet stereo și un bass mai profund.

Două tweetere înclinate promit să emită frecvențe înalte clare în stânga și în dreapta pentru o experiență stereo bogată, în timp ce un midwoofer mai mare se pare că poate oferi un bass neașteptat pentru o singură boxă compactă.

Mai multe detalii despre ambele boxe pot fi aflate de pe site-ul oficial SONOS.com.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.