Arhiva

Cardul vine în variante de 8, 16 sau 32 GB și promite a fi cel mai rapid din piață la ora actuală. Viteza de transfer ajunge până la 50 Mb pe secundă și promit o viteză față de celelalte carduri SD cu 1.6x mai bună în contextul în care prețurile la care îl vor vinde sunt similare. De mult aștept o îmbunătățire a tehnologiei din carduri SD și atunci când transfer un clip sau conținut de peste 2 – 3 GB să nu aștept atât de mult.

Memory Stick PRO-HG Duo este optimizat spre a fi folosit în camere foto și video ce fotografiază și filmează 3D sau full HD la 1920×1080 pixeli.

Garanția oferită este de 10 ani de zile. Nu rămâne decât să văd cât vor costa și în țara noastră mai ales că vor fi disponibile din luna mai.

Mai multe detalii găsiți în comunicatul de presă.

Limită de viteză depăşită: Sony prezintă cel mai rapid card de memorie – PRO-HG Duo™HX

Până la 50 MB/sec viteza de fotografiere în rafală şi filmare Full HD

  • Card de memorie PRO-HG Duo™ HX cu rate de transfer de până la 50MB/sec
  • · Noua tehnologie a procesorului HX, pentru transferuri rapide şi de încredere
  • · Model mai rapid decât cardurile UHS-I SD, utilizat cu dispozitive Sony
  • · Disponibil în capacităţi de 8/16/32GB
  • · Model ideal pentru fotografiere în rafală cu aparate DSLR, pentru filmare Full HD şi imagini 3D
  • · Siguranţă sporită cu 10 ani de garanţie
  • · Include aplicaţiille gratuite File Rescue şi x-Pict Story™
  • Acelaşi preţ precum modelele anterioare PRO-HG Duo™ HX

Acum fotografii se pot bucura în întregime de potenţialul de fotografiere de viteză al celor mai noi camere foto digitale şi video de la Sony.

Modelul de top al seriei de carduri de memorie PRO-HG Duo™ HX beneficiază acum de viteză de transfer de date de până la 50MB/sec1.

De 1,6x mai rapid decât modelele anterioare PRO-HG Duo™ HX – dar disponibil la acelaşi preţ – acesta este mai rapid decât cele mai rapide carduri comerciale UHS-I SD disponibile, în timpul utilizării cu dispozitivele Sony.

Această performanţă fenomenală poziţionează noile carduri PRO-HG Duo™ HX drept soluţia ideală pentru fotografiere/filmare, stocare şi transfer de date pentru utilizatorii cu nevoi suplimentare.

Disponibile în capacităţi de la 8GB la 32GB, cel mai rapid card de memorie din lume este optimizat pentru fotografierea în rafală realizată cu modelele DSLR, SLT sau cu obiective interschimbabile, de mare rezoluţie.

Alături de camera ultra-compactă NEX-5 de la Sony, cardul poate captura 190 de imagini JPEG într-un minut, pe modul de fotografiere rapidă, în rafală. Această performanţă înseamnă dublul ratei de 80 imagini/minut, utilizând un card standard Clasa 4 SD. Performanţa deosebită a cardului de memorie PRO-HG Duo™ HX recomandă modelul pentru înregistrare Full HD şi filme 3D cu cele mai noi camere video Handycam®.

Modelul de card de memorie PRO-HG Duo™ HX uşurează transferul de fişiere şi back-up-ul, făcându-le mai rapide. Copierea unui film de 32GB, în format AVCHD către un PC2 se realizează în doar 11 minute, de două ori mai rapid decât transferurile cu cele mai rapide carduri SDHC.

Aceste îmbunătăţiri semnificative sunt posibile datorită noului procesor HX, special creat de către Sony. Acest procesor inteligent îmbunătăţeşte eficienţa transferului de date şi operarea erorilor, pentru performanţe de citire/scriere mai rapide şi mai stabile pentru fişiere de mari dimensiuni.

Pentru linişte completă, siguranţa cardului este asigurată de o garanţie de 10 ani de la Sony.

Disponibilă pe www.sony.net/memorycard pentru utilizatorii înregistraţi de carduri de memorie PRO-HG Duo™ HX, aplicaţia File Rescue recuperează fişierele şterse sau compromise din greşeală. Cu o rată de succes de 90%3, această utilitate recuerează datele preţioase, precum JPEG, MPEG sau AVCHD sau MP34.

De asemenea disponibilă ca o descărcare gratuită pentru utilizatorii înregistraţi, aplicaţia x-Pict Story™ permite oricui crearea de prezentări foto memorabile. Acest pachet atractiv combină imaginile şi muzica preferate cu  efecte vizuale pentru a crea prezentări cu aspect profesionist. Integrarea cu aplicaţia Picture Motion Browser permite încărcarea facilă şi rapidă a prezentărilor pe site-uri de partaj precum YouTube™.

Noul card de memorie PRO-HG Duo™ HX de 50 MB/sec de la Sony este disponibil din luna mai 2011. Preţurile pentru toate capacităţile (8/16/32GB) sunt neschimbate faţă de modelele anterioare PRO-HG Duo™ HX.

 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.