Arhiva-Foto si Video

Sony a lansat televizorul BRAVIA 4K de 84 inch / aprox. 210 cm în diagonală. Evenimentul a avut loc în cadrul Sony Center din centrul comercial situat în Băneasa. L-am remarcat de la intrarea în magazinul Sony și nu prea ai cum să nu faci asta ținând cont de cei peste 2 metri în diagonală. Au lăsat câteva wallpapers să ruleze în minutele de prezentare și show-ul a început cu adevărat la clipurile video filmate la 4k. Se aude și se vede extraordinar.

Costă 26.000 de euro și în prețul ăsta va sosi și un specialist Sony, se ocupă de instalarea lui. Am văzut imagini de la livrarea unui Sony BRAVIA 4K de 84 inch în Sarajevo când a fost nevoie de o macara spre a-l ridica în apartamentul clientului. Cântărește 90 de kg și dacă ar fi dispus în mod portrait ar fi cât o ușă, dar mai lat.

Normal că a venit întrebarea cu tâlc a jurnaliștilor… : Câte unități estimați că vor fi comercializate?

Răspunsul: Estimarea pesimistă – 10 unități, Optimist – 30 de unități sau peste.

România este o piață bună pentru astfel de produse de lux. Dovada sunt mașinile de top care se vând destul de bine. Sony BRAVIA 4K nu este un produs de masă ci un TV high-end pentru cei care și-l pot permite și pentru care prețul cât și dimensiunile sale nu sunt o problemă.  Câteva imagini cu Sony BRAVIA 4K găsiți mai jos cât și o galerie completă pe pagina noastră de facebook.

Câteva detalii tehnice legate de Sony BRAVIA 4K de 84 inch:

– LCD panel cu rezoluție de 3840×2160 pixeli / 4K;

– LED backlightning;

– 4K X-Reality PRO pe partea de procesare foto & video;

– upscaling 4K / una dintre puținele soluții spre a avea conținut 4K pe acest TV de top;

– capabil în a reda conținut 3D Full HD pasiv;

– sunt incluse două perechi de ochelari;

– SMART TV, acces la rețeaua Sony Entertainment Network.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.