Smartphone

Aș putea spune:  Sony Ericsson după Sony Ericsson. Adineauri vorbeam de un model ce a ajuns pe rafturile virtuale ale magazinelor online din .ro și acum deschid discuția cu privire la un alt smartphone ce se află la stadiu de zvon și anume Xperia Mini Pro II:

– ecran de 3 inch cu rezoluția 320×480 pixeli;

– procesor de 1 Ghz, Adreno 205 GPU, Android 2.3 Gingerbread;

– cameră de 5 Megapixeli capabilă să filmeze la 720p;

[nggallery id=15]

sursa – gsmarena.com

Update: Descopăr că Sony Ericsson și-a făcut un spațiu separat în Android Market în ce privește aplicațiile. Este prima mare companie care recurge la o asemenea măsură și mă gândesc că și HTC sau Samsung ar putea face la fel.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.