Telefoane Mobile

Acum ceva timp făceam o comparație între Samsung Galaxy S și Galaxy SL și o puteți citi aici. Acum a sosit vremea unui alt smartphone din seria Galaxy cu Android la bord să iasă la iveală fiind vorba de Galaxy S Plus. Interesant la acest device este faptul că are un procesor single-core de 1.4 Ghz –  o premieră în domeniu și Qualcomm ne asigură că la consumul de energie este superior și față de procesoarele actuale tactate la 1 Ghz.

Vine cu un procesor grafic de generație mai veche și anume Adreno 205 GPU. Normal că are integrată ultima versiune a sistemului de operare Android – 2.3 Gingerbread. Ecranul este de 4 inch cu tehnologie SuperAMOLED Plus și probabil cu rezoluția devenită aproape standard de 480×800 pixeli.

Pe zona de conectivitate nu va lipsi nimic de la Wi-Fi, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm. Va ajunge pe piața din Rusia în mai 2011 și ulterior în restul Europei.

Sursa – gsmarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.