Hardware

În urmă cu câteva săptămâni Sony anunţa că scade preţul consolei PlayStation 4 în ţări precum Statele Unite ale Americii, Canada sau Japonia. Producătorul a anunţat de curând că reducerea de preţ se va aplica şi în Europa, în ţări precum Austria, Belgia, Olanda, Luxemburg, Franţa, Germania, Irlanda, Elveţia, Portugalia, Spania şi chiar România. Noul preţ este de 349 euro pentru versiunea cu memorie de 500 GB, în scădere cu 50 de euro comparativ cu luna trecută.

ps4

În ţara noastră pretul recomandat pentru PlayStation 4 se transformă din 1799 lei în 1599 lei. Chiar dacă există încă numeroşi retaileri care comercializează consola la 1799 sau chiar 1899 lei (eMAG, Domo, Altex etc.), o parte din cei rămaşi au actualizat deja oferta la 1599 lei. Un exemplu în acest sens este evoMAG.ro care vinde deja PlayStation 4 la noul preţ actualizat. Preţul se va aşeza şi pentru versiunea de 1 TB care va putea fi achiziţionată la 1799 lei.

Categorii: console

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.