Hardware

Western Digital face o achiziție importantă, iar pentru 19 miliarde dolari își trece SanDisk în portofoliu. Trăim în era telefoanelor mobile, tabletelor, în linii mari a spațiilor de stocare tot mai mari în forme cât mai compacte.

SanDisk era un jucător important pe nișa sa, iar Western Digital a întrezărit avantajele pe care le-ar avea și a trecut la atac.

Declarații oficiale:

Această tranzacţie se aliniază cu strategia noastră pe termen lung de a fi mereu liderul tehnologic al industriei de stocare. Cele două companii au acum capacitatea de a identifica rapid oportunităţile pieţei şi de a dezvolta soluţii pentru nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor. Sunt încântat să le urez bun venit celor de la SanDisk și urmărim să creăm valoare suplimentară pentru toate părțile interesate, atât beneficiari ai produselor noastre, acționari și angajați”, a declarat Steve Milligan, Chief Executive Officer, Western Digital.

Western Digital este perceput la nivel global ca liderul tehnologic al industriei de stocare. Experienţă de 45 de ani a companiei a condus la dezvoltarea continuă de produse şi tehnologii performante, iar acest fapt face ca Western Digital să fie partenerul ideal pentru SanDisk. Prin unirea celor două companii vom putea oferi cel mai extins portofoliu de produse şi tehnologii de stocare”, a declarat Sanjay Mehrotra, President şi Chief Executive Officer, SanDisk.

Categorii: hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.