Sony Stick USB Type-C Hardware

Tot mai multe dispozitive folosesc standardul de conectare Type-C, de la smartphone-uri sau tablete și până la laptopuri. Beneficiile aduse de acest port sunt nenumărate, dar, în același timp, momentan există și unele dezavantaje. Cosmin Mușat a realizat un material despre aceste aspecte.

Sony înțelege că în viitor va exista cerere pentru un stick USB Type-C și anunță lansarea a trei astfel de gadgeturi, în funcție de spațiul de stocare oferit. Cele trei stick-uri vor avea capacitatea de 16, 32 sau 64 de GB și vor fi disponibile din luna februarie.

Această nouă serie de stick-uri este pe USB 3.1 Gen1 CA1, cu o rată de transfer de până la 130 MB/s la citire și dispune de cel mai nou standard Type-C precum și de Type-A. Astfel, stick-ul USB 3.1 Gen1 din seria CA1 dispune de conectori duali pentru a acoperi un spectru cât mai larg de scenarii de utilizare. CA1 este compatibil cu dispozitive Windows, Macintosh, Android și Chromebook care dispun de porturi Type-C și Type-A.

Categorii: perifericesony
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.