Telefoane Mobile

Sony Mobile a devenit o companie 100% japoneză după achiziția participației Ericsson de către Sony pentru suma de 1 miliard euro. Urmează un proces de rebranding ce va începe puternic de la mijlocul lui 2012. Cel puțin așa se afirma de către un oficial Sony pe la început de an.

Ambițiile Sony sunt mari, rezultatele diviziei de smartphone-uri nu sunt pe placul lor. Am avut o întreagă avalanșă de modele până acum: Xperia S, Xperia P, Xperia U, Xperia sola, etc.

Sediul central al Sony Mobile se va muta din Lund – Suedia în centrul orașului Tokyo – cel mai mare din lume. Au destule operații în Suedia și presupun că mutarea se va realiza pentru anumite segmente sau se va face treptat. Oricum se vede cum ultimele telefoane Sony au un alt limbaj de design, diferit de cel cu care ne obișnuise când se numea Sony Ericsson și reprezenta o colaborare dintre un acționariat suedez și japonez.

Sursa: Xperiablog.net

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.