Hardware

Cel mai nou proiector portabil Sony se numeşte Sony MP-CD1 şi a fost anunţat oficial pentru piaţa europeană. Acest device va putea fi achiziţionat de luna viitoare la un preţ de aproximativ 400 de euro.

Sony MP-CD1 are o greutate de doar 280 de grame şi stă foarte bine într-o palmă puţin  mai mare. Proiectorul utilizează tehnologia DLP IntelliBright ce foloseşte algoritmi de procesare avansată a imaginilor pentru a obţine claritate, luminozitate şi strălucire fără a sacrifica autonomia. Device-ul poate proiecta o suprafaţă de până la 120 de inci cu o rezoluţie de 854 x 480 pixeli.

Design-ul acestui proiector reduce cantitatea de căldură emanată, iar bateria de 5000 mAh promite o autonomie de aproximativ 2 ore. Sony MP-CD1 are o clasare ANSI de 105 lumeni, se deschide în mai puţin de 5 secunde, iar portul HDMI îi permite să redea conţinut de pe PC, console sau alte device-uri compatibile.

Sony MP-CD1 vine cu un corector automat al unghiului imaginii, cât şi cu un modul dedicat imaginilor dinamice.

Categorii: sony

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.