Telefoane Mobile

Un site din Rusia susține că Sony ar fi trimis invitațiile pentru un eveniment de presă pe 18 martie. Vârfurile de gamă ale companiei japoneze sunt Xperia Z și Xperia ZL. Primul va fi comercializat și în România prin oferta operatorilor de telefonie și magazinele online.

La bursa zvonurilor se spune că în Rusia ar urma a fi lansate două telefoane noi:

a. Sony Xperia L

Folosește un display de 4.3 inch cu rezoluție 480×854 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon dual-core la 1 GHz, Adreno 305 GPU, cameră de 8 Megapixeli, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, baterie de 1800 mAh, 9.7 mm grosime.

b. Sony Xperia SP

Ar integra un display de 4.6 inch cu rezoluție HD, procesor Snapdragon S4 Pro dual-core la 1.7 GHz, cameră de 8 Megapixeli cu tehnologie Exmor RS, 8 GB + slot pentru microSD.

Sunt telefoane din categoria mid-range și vom vedea peste doar câteva zile care sunt detaliile oficiale și o eventuală disponibilitate în România.

Sursa: Hi-tech.mail.ru

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.