Telefoane Mobile

O mişcare anticipată de câteva zile s-a produs ieri. Sony Ericsson încetează să existe. Următoarele produse ale companiei vor purta doar logo-ul Sony. Sony Ericsson nu mai este colosul de acum câţiva ani de zile. Avansul smartphone-urilor nu a ştiut a fi capitalizat şi seria Xperia nu se vinde la nivelul lui Galaxy de la Samsung sau Desire de la HTC. Au pierdut şi locul 5 în dauna lui Huawei ca şi producător de telefoane mobile.

Au luat două decizii inspirate:

1. Vor produce doar smartphone-uri de acum încolo. Şi eu cred că telefoanele de bază vor dispărea sau se vor nişa mai mult în maxim 3 – 4 ani de zile şi o companie care ţinteşte acolo vrea de fapt volume cu care să fure privirea presei şi atât. Profitul nu creşte substanţiale pe seama lor.

2. Telefoane Sony – Sony Ericsson devenise un brand fără sclipire şi sub forma Sony s-ar putea să aibă o şansă în plus. Va fi o schimbare ce va fi percepută şi de public. Suma oferită Ericsson s-a ridicat la puţin peste 1 miliard de euro.

Să vedem ce telefoane vor aduce. Cel mai aşteptat este Sony Xperia Duo cu procesor dual-core.

Sursa: gsmarena.com
Credit foto

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.