Veste bună pentru cei ce doresc să emuleze conținutul de pe PS4 direct pe ecranul smartphone-ului Android. PS4 Remote Play a fost deschis spre smartphone-urile Android ce rulează de la 5.0 spre versiunile de software superioare.

Inițial, doar smartphone-urile Xperia aveau această funcție. Din martie 2019, Sony s-a gândit că ar fi util să lanseze acest feature și pe iPhone, iar acum au decis să-l deschidă către întreg universul Android.

Prin conexiunea Wi-Fi poți aduce jocurile de pe PS4 pe smartphone. Trebuie și ca firmware-ul de pe consolă Sony PS4 să fie adus la versiunea 7.00. Important este să aveți parte de o conexiune Wi-Fi cât mai bună / stabilă.

Cei ce au un telefon cu iOS 13 sau Android 10 se pot conecta prin bluetooth la controller-ul DualShock 4. Compania japoneză recomandă conexiunea PS4-ului să fie realizată pe un port LAN.

Sursa: PlayStation.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.