Foto si Video

Sony a prezentat SLT-A99, urmașul lui Sony A900. Vorbim de o cameră foto cu oglindă semitransparentă – SLT. Au implementat un senzor full-frame de tip EXMOR de 24.2 Megapixeli + procesor de imagine BIONZ de ultimă generație ce se dorește a oferi un timp de răspuns rapid și performanțe de top.

Sistemul de focalizare automată include 19 puncte, 11 senzori sunt în cruce – asta se traduce printr-o sensibilitate ridicată. Focalizarea duală va fi disponibilă pe o serie de obiective: SAL2470Z, SAL2875, SAL50F14, SAL300F28G2, SAL70400G, SAL500F4G. Va primi actualizarea firmware și vor fi suportate mai multe obiective.

Sony a dorit ca A99 să fie cea mai ușoară cameră digitală de tip full-frame de 35mm cu obiective interschimbabile. Cântărește 733 gr., fără obiectiv și baterie.

Toate detaliile tehnice și alte informații pentru cei interesați găsiți în comunicatul de presă.

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.